Fer teatre en poesia és una experiència enriquidora que fomenta l’aprenentatge d’idiomes, ja que els nens i nenes hi participen físicament i emocionalment.

Projecte vídeo

Mireu com aquesta colla de nens i nenes llegeixen el conte Dads and Other Strange Beasts. Abans de gravar el vídeo vam estar mirant els versos en petits grups mentre berenàvem.
Quan vam filmar-los, tenien el text al davant i l’anaven llegint. Això sí, alguns se’l van aprendre de memòria i ens han dit que al cap d’una setmana encara el sabien!

I vosaltres? Us animeu a gravar-vos? Per què no ensenyeu aquest vídeo al vostre profe d’anglès? Potser s’anima a fer un projecte audiovisual com aquest.
Si no, ho podeu fer a casa amb amics i germans. Després ens podeu enviar els resultats i els penjarem al nostre Facebook. Ho podeu fer amb gestos, fent teatre, cantant, disfressats… Vinga, perdeu la por de llegir en anglès i engresqueu-vos a fer una minipel·li!

Visites escoles

Voleu que l’autora visiti la vostra escola per fer un taller de poesia en anglès? Si voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.