El nou llibre ja ha sortit del forn!

Després d’uns mesos de cocció, ja tenim a punt el nou llibre! A partir de principis de març ja podreu aconseguir un exemplar de My Collection / La meva col·lecció.

El podreu trobar aviat a Casa del Libro.

La meva col·lecció

Ens veiem aquesta tarda a Peu de Pàgina!

das_apeu_digital

Presentació Dads and Other Strange Beasts

El passat divendres 8 de novembre vam presentar Dads and Other Strange Beasts a Poble Sec. Va venir molta, molta gent i ens ho vam passar molt bé jugant i fent rimes i ritmes en anglès. A més la Teresa va fer un súper taller “d’altres bèsties rares”. Aquí teniu les fotos!

Moltíssimes gràcies a tothom que va venir, sou uns cracs.

Si us ho vau perdre, tornem a fer més tallers i jocs el divendres 13 de desembre a la llibreria A Peu de Pàgina a Sarrià  (per més info mireu www.apeudepagina.com).

Fins  aviat, amics!

 

 

 

Vint-i-quatre prestigiosos artistes i illustradors de llibres infantils – Dissabte 5 d’octubre, Poblenou

 

image

L’Art trenca closques Dissabte 5 d’octubre, 11h Biblioteca Manuel Arranz, Poblenou (c/ Joncar, 35)

Vint-i-quatre prestigiosos artistes i illustradors de llibres infantils es donen cita a Poblenou per il•lustrar en directe un trencaclosques gegant. Una trobada organitzada per un conjunt de petites editorials especialitzades en literatura infantil i la plataforma de comerç de barri Petit Poblenou, d’orientació infantil.

Benvinguts a StopLookBooks!

Amics i amigues, estem d’estrena!

Estrenem el nostre primer llibre Dads and Other Strange Beasts / Pares i altres bèsties rares, el primer en una divertida col·lecció de contes bilingues que publica l’editorial Cruïlla. A més, estrenem pàgina web www.stoplookbooks.com on trobareu la versió àudio del text i els 4 senzills passos per animar-vos a llegir en anglès.

I si no fos prou, estrenem blocfacebook!!!

Aquesta és una iniciativa que ens fa molta il·lusió i que volem compartir presencialment amb vosaltres en forma de tallers i presentacions. Aviat us donarem més detalls. De moment això és tot, però aviat us parlarem d’altres activitats que organitzarem i altres iniciatives artístiques que us poden interessar.